PDA

View Full Version : slovenian/croatian VJs, where are ....

ExInferis
17th February 2003, 03:10 PM
mail me if you are somewhere near from slovenia and/or croatia... for possible participation at our first VJ conference.

coma
10th April 2003, 12:02 PM
Pozdrav iz Novog Sada!U poslednjih 6 meseci potpuno nalozeni na VJ trip poceli smo da skupljamo opremu!!!Za sada imamo mekov Powerbook , Minidv kameru i dvd.Ovde je jako tesko doci do pravih ljudi (postavlja se pitanje dali ih ima) i tehnike.

Uz koju muziku radis?Kakva je scena kod vas?

Unapred zahvalni Vanja i Coma.

illectric
10th April 2003, 12:31 PM
....alo Novi Sade i alo Slovenija...ExInferis...

Evo ovdje je zanimljivi dogadjaj u Zagrebu -"Videoskop"-10 VJ-a ...A/V Teams pa ako budes mogao doci da se dogovorimo oko svega toga ili cemo preko mail-a..
..Drago mi je da se i u Novom Sadu polako razvija scena ...

eirenah
10th April 2003, 11:08 PM
AlooOo Novi Sade, Slovenijo i Pulo!

Illectrice, pa nije valjda da ces nam se joinat na videoskopu? Ajde dodji, zavrti koji loop za purgere ; )

Svi ste pozvani, detalji su TU: www.nan.hr/videoskop (http://www.nan.hr/videoskop)

evo pade mi napamet sad idem stavit obavijest i na VJevents forum.

irena

coma
11th April 2003, 01:38 PM
(Evo ovdje je zanimljivi dogadjaj u Zagrebu -"Videoskop"-10 VJ-a ...A/V Teams pa ako budes mogao doci da se dogovorimo oko svega toga ili cemo preko mail-a.. )

Nazalost propustam dogadjaj.Nadam se da ce biti slicnih ponovo pa bih te zamolio da javis (vanja-p@eunet.co.yu)nesto ranije kako bih iscimao vizu.Imam jos dosta tehnickih pitanja ali drugom prilikom.

...keep looking the music!!!

illectric
11th April 2003, 03:13 PM
OK..Ako te nesto zanima posalji mi PM...ili matkovj@hotmail.com

Cujemo se ...:nod:

eirenah
12th April 2003, 12:00 PM
Nazalost propustam dogadjaj.Nadam se da ce biti slicnih ponovo pa bih te zamolio da javis (vanja-p@eunet.co.yu)nesto ranije kako bih iscimao vizu.

Ne znam jel ovo islo Illectricu ili meni, ali uglavnom ja cu se truditi obavjestavati vas o svim zagrebackim dogadjajima tog tipa, Illectric neka nas keepa informane o tome sta se dogadja u Puli, Coma, ti vici sta ima u Novom Sadu, ExInferis i Matdi u Sloveniji i tako blize tako dalje, i svi cemo sve znati a netko ce ponegdje moci i doci i tako to... : ) Mozda bi prikladnije mjesto bilo VJevents, ali mislim da moze i tu....

baaj
irena

p.s. Coma, mislim da ce ljeto biti kulminacija, tako da eto, dovoljno ti rano kazem da sredjujes vizu jer ce sigurno vrijediti doci tu.... pod TU ne mislim na Zagreb, nego obala, otoci // Pula, Vis...

illectric
13th April 2003, 08:29 PM
...molim jedan pljesak za Irenu...bravooooo!!!

klap,klap...

coma
14th April 2003, 11:20 AM
...sta se dogadja u Puli, Coma, ti vici sta ima u Novom Sadu,
ExInferis i Matdi u Sloveniji i tako blize tako dalje...
-----------------------------------------------------------------------------------

Ocekujem potpunu buku!!! Mozda bi trebali INFORMANE komsije nebi li digli ORGANE REDA!!!

:)

Vanjus
14th April 2003, 11:52 PM
caooo!!!
Pozdrav za Sloveniju i Hrvatsku[s Novim Sadom sam u redovnom kontaktu].jako mi je drago sto u "okolini" ima ljudi s kojima se moze razmeniti koja informacija o VJ-ingu koji je [nazalost tek] sada u expanziji.samo napred...

eirenah
15th April 2003, 12:09 AM
ohoo skupljamo se skupljamo... zaaAakon : )

ajmo jos... next please!

ajde ajde znam da vas ima

a hoce li Slovenija posjetiti videoskop? ajde vama barem nije toliko daleko...

loopjunkies
25th September 2005, 12:39 PM
pozdrav ljudovi iz Splita...

evo mi smo DJ/VJ tim pod imenom LoopJunkies fokusiramo se uglavnom na D'n'B...za sada nas je glavnih onako 5 u timu...a ima ih shto se prideuzuju i uce s nama! :jump: ... eto ludnica da nas ima ...znao sam da vas ima josh al eto niakko da se upoznam neke onako van splita.... podosta smo radili nastupali...uglavnom smo rezidenti u klubu Kocka u splitu... suradjujemo konstatno s Herbarij Krewom... sadaa ubrzo ce se u skopu festivala Danskog filma kojeg organiziramo odrzati i drugi po redu Hormonalni poremecaj (suradnja s Herbarij Krewom..) u 10om jesecu.. s nashim i Herbarij DJ/VJevima... eto toliko za sada:yep:

na nashoj stranici www.loopjunkies.tk imate i forum koji nije namijenjen samo za loopjunkies nego za sve VJ/DJeve na nashem podrucju :jump2: eto pa dodjite...razgovarajte zivnite ga malo... shareajte radove i pricajte s nama i ostalima! Eto toliko!

technodrombg
25th September 2005, 05:50 PM
i hello iz BGD ;)

hocemo raditi nesto uskoro? ;)

loopjunkies
26th September 2005, 01:03 PM
shta imash na umu ;)

seex
26th September 2005, 02:27 PM
Old Post, New connection.

Dobro nam dosao!

technodrombg
3rd October 2005, 09:36 AM
na umu imam swega ;)

loopjunkies
3rd October 2005, 10:38 AM
pa oslobodi se onda...pa nam kazhi :) :nod:

technodrombg
7th October 2005, 06:42 PM
za pocetak, neku razmenu fajlova....
nadam se da cu za weekend da pronadjem nekog vremena da bacim nekih par mojih clipova napravljenih u motion-u...

koji software + hardware koristite?

me>
hard:
iMac G5 1,8ghz
1gb ram

soft:
Apple Motion
Motion Dive

loopjunkies
8th October 2005, 02:36 PM
Hardware:

- Forcebook - Intel? Pentium? M (Banias) 1.6 GHz (400MHz FSB, u0.13)
Kingmax 512 DDR SODIMM, PC3200

Software:

-Adobe AFX
-Resolume 2.3

Shto se razmjene klipova tice...mogao bi staviti neke na ftp.... pa se dogovorimo za neki exchange ;)

imash na nashoj webstranici tri moja klipa ;)

a mosh se javit i na ICQ 244064950 ;) :)